Värdering i Göteborg

Värdera lägenhet eller hus

 

Hos Helins kan du alltid känna dig trygg när vi gör en husvärdering av din fastighet. Vi har förmedlat bostäder och haft återkommande uppdrag med nöjda kunder i över 30 år.

En trygg husvärdering
Söker du en fastighetsbyrå som kan värdera din lägenhet eller hus Göteborg? Tveka inte på att kontakta oss när det gäller värdering av din bostad i Göteborg. På Helins har vi de rätta verktygen för att ta fram aktuella priser på din gata/område.

Om du funderar på att sälja din villa, radhus, bostadsrätt eller fritidshus vill du självklart veta vad den är värd genom en husvärdering. Och även för dig som planerar att sälja din fastighet lite längre fram, är en värdering intressant. En värdering av en fastighet är baserad på bostadens läge, utformning och skick samt efterfrågan av bostäder i ditt område vid rådande tidpunkt. Våra fastighetsmäklare ser även över marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och det aktuella utbudet av fastigheter på marknaden.

Vi hjälper dig värdera din lägenhet
Kontakta oss för en fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad och få en uppskattning över vad du kan få vid en eventuell försäljning. Du förbinder dig inte till någonting i samband med bostadsvärderingen.

Våra mäklare hjälper dig att värdera din lägenhet eller att göra en husvärdering av din fastighet.

Är du redo att göra en värdering av din fastighet?
Önskar du värdera din lägenhet eller göra en husvärdering genom en mäklare? På Helins hjälper vi dig att värdera din lägenhet eller att göra en husvärdering. Fyll i formuläret nedan så lovar vi att återkomma till dig snarast och ge dig en presentation av en värdering.

Är du redo att värdera din lägenhet/bostad?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att återkomma snarast och ge dig en presentation.

Till toppen