Att bygga broar

Med hjälp av kunskap och erfarenhet ser vi till att både köpare och säljare är nöjda i bostadsaffären. Vår kompetens är din nästa affär.

Att bygga broar

Med hjälp av kunskap och erfarenhet ser vi till att både köpare och säljare är nöjda i bostadsaffären. Vår kompetens är din nästa affär.

Tre bra anledningar att anlita oss

Fantastisk lokalkännedom

Med otaliga försäljningar genom åren kan vi marknaden vi agerar på.

gedigen erfarenhet

Över trettio år i branschen gör att du tryggt kan luta dig på vår erfarenhet.

Vi lever på vårt goda rykte

Som en medelstor mäklarbyrå är vi mycket måna om vårt goda rykte.

Ska du sälja din bostad?

I över trettio år har vi som fastighetsbyrå värnat om långa och nära relationer till alla våra kunder som gett oss förtroendet att vara dem behjälpliga genom livets största affär, endera genom att sälja eller köpa bostad.

När du anlitar oss tar vi fram en utarbetad marknadsplan där vi på ett tydligt sätt anpassar oss efter kundens mål och samtidigt hittar nya ingångsvinklar utan att kringgå kundens värderingar.

Vår erfarenhet borgar för en trygg process och vi arbetar hela tiden för att samla på oss än mer erfarenhet så vi alltid är väl pålästa om bostadsmarknaden.

Ett bevis på vårt goda renommé är de årliga undersökningar som görs hos www.reco.se. Vi har fått utmärkelsen rekommenderad fastighetsmäklare flera år i rad. Detta är något vi är oerhört stolta och tacksamma för.

Dags att värdera din lägenhet? Välkommen in på vårat fastighetskontor i Göteborg.

Är du redo att sälja?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att återkomma snarast och ge dig en presentation.

behandling av personuppgifter och samtycker till att mina uppgifter sparas.

Till toppen