Fastighetsmäklare i Göteborg. Mäklare i Göteborg med omnejd.

Vi skapar avtryck som ger resultat

Med Göteborg som arbetsplats sedan 1981 är vi på Helins ett lokalt och stadigt förankrat företag. Vi är en fristående mäklarbyrå som känner oss nöjda först när båda parter i en bostadsaffär känner att de har gjort en riktigt bra sådan.

För dig som säljer eller köper betyder det att du kan förvänta dig ett engagemang och personlig servicenivå utöver det vanliga. Detta tillsammans med en gedigen och uppdaterad kunskap om bostadsmarknaderna i Göteborg gör att vi följer våra kunder genom livets olika skeden. Vi är måna om att du får en bra start i ditt nya hem och ett fint avslut i ditt gamla. Trygghet är ett viktigt ord för många – men för oss är det ett fundament. Det ingår och liksom omfamnar allt vi gör.

Lars-Åke, Göran & Christer

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt nummer så ringer vi upp!

Kontakta oss

Lars-Åke Helin
Lars-Åke Helin
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399581
Kontaken med människor är min inspirationskälla och i yrket som mäklare har jag den stora förmånen att få hjälpa människor i deras kanske viktigaste affär och fungera som nyckeln till en ny bostad. I snart trettio år har jag fått förtroendet att vägleda i försäljningar och hitta den bostad som passar köparens hjärta. För jag är övertygad om att det är just hjärtats trivsel som har den avgörande rösten i en bostadsaffär.
Christer von Hauswolff
Christer von Hauswolff
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399582
När jag har fullt upp trivs jag som bäst och då flyter ofta allt på som det ska. Ingen fastighetsaffär är den andra lik därför kommer jag alltid överens med dig som kund hur försäljningen av just din bostad ska gå till. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och köpare.
Göran Rosdalen
Göran Rosdalen
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399583
Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stor-Göteborg med omnejd sedan 1989. Det viktiga i en bostadsaffär är att informera köpare & säljare om fastighetsköpets alla sidor, så alla känner sig nöjda även efteråt. Förtroende och ärlighet är mina ledord. Sedan spelar det ingen roll om det är en pampig villa eller ett renoveringsobjekt man säljer, det viktiga är att informerar köpare och säljare, så att båda är införstådda av alla delar i affären och känner sig trygga med detta. Här på Helins säljer jag i huvudsak villor, radhus, bostadsrätter, kolonistugor och tomter. Men har tidigare sålt skogsskiften jordbruk och affärsrörelser. Välkommen att ringa.

Besök oss i Göteborg

Göteborg

Helins Fastighetsbyrå AB

Kungsgatan 4 • 411 19 Göteborg

Tel: 031 13 95 55 • Fax: 031 13 55 52

Samarbetspartners

Flyttfirma vid försäljning av bostad.
Styling av din bostad vid försäljning.
Dolda fel-försäkring vid försäljning av bostad.
Måla om din bostad vid försäljning.
Helins är rekommenderat företag av Reco.

Till toppen