Vi skapar avtryck som ger resultat

Med Göteborg som arbetsplats sedan 1981 är vi på Helins ett lokalt och stadigt förankrat företag som nu expanderat med kontor i Karlstad. Vi är en fristående mäklarbyrå som känner oss nöjda först när båda parter i en bostadsaffär känner att de har gjort en riktigt bra sådan.

För dig som säljer eller köper betyder det att du kan förvänta dig ett engagemang och personlig servicenivå utöver det vanliga. Detta tillsammans med en gedigen och uppdaterad kunskap om bostadsmarknaderna i Göteborg och Karlstad gör att vi följer våra kunder genom livets olika skeden. Vi är måna om att du får en bra start i ditt nya hem och ett fint avslut i ditt gamla. Trygghet är ett viktigt ord för många – men för oss är det ett fundament. Det ingår och liksom omfamnar allt vi gör.

Lars-Åke, Tobias & Christer

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt nummer så ringer vi upp!

Kontakta oss

Christer von Hauswolff
Christer von Hauswolff
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399582
När jag har fullt upp trivs jag som bäst och då flyter ofta allt på som det ska. Ingen fastighetsaffär är den andra lik därför kommer jag alltid överens med dig som kund hur försäljningen av just din bostad ska gå till. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och köpare.
Tobias Fagrell
Tobias Fagrell
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399588
Ett nytt boende är ofta startpunkt för en ny fas i livet och det är en ynnest att få vara en del av det hos så många människor. Smidig problem- lösning likväl som att jobba fram en bra affär för båda parter ser jag som naturliga och fascinerande delar av uppdraget – en förhandling som ska mynna ut i att alla drar det längsta strået. Mitt värmländska lugn har jag stor nytta av både i arbetet och privat med fartfyllda sporter, främst motorsport, och i livet som pappa.
Lars-Åke Helin
Lars-Åke Helin
Fastighetsmäklare
Ledamot av Mäklarsamfundet
Direkt : 031-3399581
Kontaken med människor är min inspirationskälla och i yrket som mäklare har jag den stora förmånen att få hjälpa människor i deras kanske viktigaste affär och fungera som nyckeln till en ny bostad. I snart trettio år har jag fått förtroendet att vägleda i försäljningar och hitta den bostad som passar köparens hjärta. För jag är övertygad om att det är just hjärtats trivsel som har den avgörande rösten i en bostadsaffär.

Besök oss i Göteborg eller Värmland

Göteborg

Helins Fastighetsbyrå AB

Kungsgatan 4 • 411 19 Göteborg

Tel: 031 13 95 55 • Fax: 031 13 55 52

Mäklare i Karlstad värdera din lägenhet eller hus.

Karlstad

Helins Fastighetsbyrå AB

Hamngatan 26A • 652 25 Karlstad

Tel: 054-77 72 799

Samarbetspartners

Flyttfirma vid försäljning av bostad.
Styling av din bostad vid försäljning.
Dolda fel-försäkring vid försäljning av bostad.
Måla om din bostad vid försäljning.
Helins är rekommenderat företag av Reco.

Till toppen